Orzechówka może mieć właściwości przeciwbakteryjne
Uwaga!
Powyższe twierdzenie występuje w powiązanych publikacjach i w żadnym stopniu nie jest to opinia Katalogu Wiedzy.
Ponadto każde twierdzenie jest pewnym uogólnieniem i nie należy go traktować dosłownie. Sytuacja każdego człowieka jest inna więc zalecamy zapoznać się ze szczegółami dostępnymi w poniższych źródłach.
Orzechówka, znana również jako nalewka orzechowa, to alkoholowy napój wytwarzany z orzechów włoskich, który może posiadać właściwości przeciwbakteryjne, czyli zdolność do hamowania wzrostu lub niszczenia bakterii. Jest to domowy środek tradycyjnie używany w medycynie ludowej.
Dowiedz się więcej:
Źródła
Ta wiedza promowana jest w publikacjach poniżej, zalecamy zapoznanie się z nimi w celu poznania szczegółów i okoliczności pod jakimi można ją zastosować.
NOWA SERIA ZIELARSKA - NAUCZ SIE WSZYSTKIEGO OD PODSTAW: https://www.youtube.com/watch?v=A43lz-y64L4&list=PLvpMEK6RZdWbDaOtKY-jJkKBTzKfN9hC1&index=1&t=0s W d...