Spożywanie brokułów może opóźniać rozwój zaćmy
Brokuły, znane również jako Brassica oleracea, to warzywa krzyżowe zawierające antyoksydanty, które mogą opóźniać rozwój zaćmy. Zaćma to choroba oczu charakteryzująca się zmętnieniem soczewki, prowadząca do pogorszenia wzroku.
Dowiedz się więcej:
Źródła
Ta wiedza promowana jest w publikacjach poniżej, zalecamy zapoznanie się z nimi w celu poznania szczegółów i okoliczności pod jakimi można ją zastosować.
👉 Tutaj znajdziesz bezpieczne, przebadane i wysokiej jakości suplementy mojej marki ⇒ https://marekskoczylas.pl/---👉 Więcej o mojej książce ⇒ http://www.zn…
👉 Tutaj znajdziesz witaminy mojej marki ⇒ https://marekskoczylas.pl/---👉 Więcej o mojej książce ⇒ http://www.zneutralizujchemie.pl ---👉 W tym miejscu drog…