Witamina C
Witamina C, znana również jako kwas askorbinowy, to związek chemiczny o właściwościach antyoksydacyjnych. Jest niezbędna dla utrzymania zdrowia tkanki łącznej oraz funkcji układu immunologicznego.
Szczawik zajęczy
Mniszek lekarski
Witamina C
Zażywanie witaminy C
Niedobór witaminy C
Seler naciowy
Spożywanie natki pietruszki
Przewlekłe zmęczenie
Wolne gojenie się ran
Łuszczenie się skóry
Spożywanie witaminy C
Przyjmowanie wysokich dawek witaminy C
Acerola
Pojawianie się siniaków
Witamina C przyjmowana w wysokich dawkach
Pomidory
Pozostałe tematy
Nawłoć pospolita
Regularne dostarczanie dużych dawek witaminy C
Spożycie witaminy C
Sucha skóra
Żyworódka
Ciężko lecząca się anemia
Koenzym Q10
Krwawienie dziąseł
Przy poparzeniach słonecznych wskazana